Personeelsfeest animatie

Wij bieden professioneel entertainment en animaties voor uw personeelsfeest.

Stefan Paridaen, Peter Gusta en Kanza Mees staan garant voor een breed aanbod aan animatie, acts en voorstellingen.
Onze acts zijn inzetbaar op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, seminaries, beurzen en familiedagen. Maar ze werken even goed op privé- en trouwfeesten.

Bedrijfs-animatie staat garant voor kwalitatief entertainment op personeelsfeesten.
We vormden een collectief aan zorgvuldig geselecteerde artiesten uit verschillende vakgebieden en sloegen de handen in elkaar om een aantrekkelijk en uitgebreid, maar steeds kwalitatief aanbod aan artiesten en acts te creëren.
Al onze artiesten hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Zo kan u bij bedrijfs-animatie terecht voor o.a. jongleurs, steltenlopers, vuurspuwers, goochelaars en muzikanten.

Bij bedrijfs-animatie boekt u de artiesten rechtstreeks. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie en vlotte service, zonder onnodige omwegen.

Wij verzorgden reeds de animatie op evenementen van:

animatie bedrijfsfeest
Stefan Paridaen personeelsfeest

Stefan Paridaen

  • Finalist Belgium's Got Talent 2016
  • Belgisch kampioen Jongleren 2007
  • Belgisch kampioen Goochelen (mentalisme) 2015

Stefan Paridaen is een rasechte entertainer. Na jarenlange doorgedreven training behaalde hij in 2007 de eerste titel van Belgische kampioen jongleren. Daarnaast specialiseerde hij zich ook in het mentalisme, een tak van het illusionisme waarbij de goochelaar gedachten leest, stuurt en beïnvloedt. In 2015 werd hij Belgisch kampioen goochelen (mentalisme) samen met Kurt Demey.

Peter Gusta

Vuurspuwer en steltenloper Peter Gusta is bijna een decennium bezig met animatie op zeer hoog niveau. Neem dat maar letterlijk, want met zijn stijlvolle en authentieke steltenfiguren weet hij telkens een uniek en onvergetelijk beeld te creëren. Naast deze visueel aantrekkelijke animaties specialiseerde hij zich in het brengen van vuurshows. Door het gebruik van aparte technieken en een bijzonder gevoel voor sfeerzetting, neemt hij je op een unieke en subtiele wijze graag mee in zijn magische wereld van dansend vuur.

Peter Gusta personeelsfeest
Kanza Mees personeelsfeest

Kanza Mees

Muzikant Kanza Mees is reeds 15 jaar actief in de muziekwereld als live-performer, componist en producer. Tijdens zijn carrière heeft hij zich toegespitst op het beheersen van vele instrumenten, waardoor je hem gerust een multi-instrumentalist kan noemen. Door gebruik van loop-apparatuur en electronica weet hij al deze instrumenten live te combineren om zo keer op keer een unieke en warme sfeer te creëren. In een streven naar kwaliteit, en met oog voor detail, laat Kanza verschillende genres elkaar tegenkomen in de wondere wereld van muziek.

Een greep uit ons aanbod voor personeelsfeesten

personeelsfeest animatie

personeelsfeest entertainment, personeelsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten,

personeelsfeest.