muziek

Muzikant

Bekijk hier de muzikale mogelijkheden voor uw event!

Kanza Mees heeft reeds 15 jaar ervaring met live performance in zowel binnen- als buitenland. Hij streeft naar het presenteren van uitgewerkte acts die meer zijn dan muziek alleen. Zowel muzikaal als visueel neemt Kanza u zo mee naar een mystieke wereld.Wenst u een muzikale onthaalact in combinatie met vlammenwerpers of een duo-act met een fantastische zangeres tijdens uw receptie?Bekijk hieronder dan zeker onze verschillende aanbiedingen.

Muzikaal vuurOnthaal

Met zijn stijlvolle en mobiele muziekopstelling combineert een live-muzikant 10 verschillende instrumenten en laat zo hun klanken samenvloeien tot een fantasierijk geheel. Daarnaast bedient hij 2 vlammenwerpers op de maat van de muziek om de magie compleet te maken.

Ideaal als sfeervolle onhaalact of als achtergrond tijdens uw event wanneer u op zoek bent naar net dat ietsje anders. Deze act kan ook geboekt worden in combinatie met een vuurdanser. 

Deze animatie is zowel indoor als outdoor mogelijk!

Duur:
Onthaalact : Max 2u doorlopend
Op receptie : 30 tot 75 minuten

Prijzen op aanvraag.

muzikaal onthaal

muzikant

Met zijn stijlvolle en mobiele muziekopstelling combineert een live-muzikant 10 verschillende instrumenten en laat zo hun klanken samenvloeien tot een fantasierijk geheel. Aangepaste kledij en subtiele verlichting maken deze act compleet.

Ideaal als sfeervolle onhaalact of als achtergrond tijdens uw event wanneer u op zoek bent naar net dat ietsje anders. 

Deze animatie is zowel indoor als outdoor mogelijk!

Duur:
Onthaalact : Max 2u doorlopend
Op receptie : 30 tot 75 minuten

Prijzen op aanvraag.

Dunja & Kanza

Muzikaal intermezzo

Dunja Mees, zangeres en finaliste in The Voice van Vlaanderen 2014, brengt samen met multi-instrumentalist Kanza Mees een uitdagende show. Meer dan 10 instrumenten en zang worden gecombineerd dankzij loop apparatuur en electronica in een live-performance die soul en passie ademt!

Deze act is ideaal als afsluiter van uw event of als achtergrondmuziek tijdens uw receptie. Maar kan even goed dienen als korte muzikale intermezzo’s tussen uitreikingen of sprekers.

Duur:
Op receptie : 30 tot 75 minuten
Muzikale intermezzo’s : duur en aantal in samenspraak met klant

Prijzen op aanvraag.