online-entertainment

Online Entertainment

Uniek en interactief entertainment voor alle online meetings.

Onze mentalist vormde zijn live show om tot een unieke en interactieve online belevenis. Mentalist Stefan Paridaen creëerde een nieuwe online show, in een echte studio met technieker! Interactieve mindgames en mentalisme om u van uw nieuwe bureaustoel te blazen.
ideaal voor online teammeetings en als alternatief voor de eindejaarsfeesten en zoomborrels. Wees superverspreider van deze unieke belevenis en nodig een mentalist uit tijdens je online meetings!

The show must go online again!

The show must go online.
Tijdens deze interactieve en onvergetelijke ervaring neemt mentalist Stefan Paridaen je mee in de wereld van de mentalist. Hij leest gedachten, beïnvloed keuzes en voorspelt het onmogelijke.
We weten uit ervaring en uit de reacties die we mogen ontvangen na een optreden van de mentalist, dat het een ervaring is die nog even blijft nazinderen. Wel, tot onze grote verbazing is het feit dat je deze ervaring thuis, in je eigen burenstoel, voor je eigen computer mag meemaken nog onwaarschijnlijker dan een live optreden. “Want, hoe kon hij nu vanop die afstand weten wat ik dacht?” Plan snel je online show in, voor het te laat is.
Maatwerk mogelijk op aanvraag!

Duur:  45 minuten

Prijzen op aanvraag.