intermezzo

Muzikaal intermezzo

Muzikale intermezzo’s gebracht door professionele artiesten.

Kanza en Dunja Mees brengen op zeer originele wijze covers tussen de officiële gedeelten van de avond.
Of de avond nu bestaat uit verschillende gastsprekers of uitreikingen van cultuurprijzen.
Een muzikaal intermezzo om de verschillende gedeelten vlot in mekaar over te laten gaan vormt altijd een meerwaarde.

Kanza Mees heeft reeds 15 jaar ervaring met live performance op verschillende events en heeft door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd van betrouwbare collega’s en mede-muzikanten. Dusdanig kan er live muziek voorzien worden voor elke gelegenheid en dit steeds naar wens van de klant.

Wenst u een solo muzikant als achtergrond tijdens uw receptie of een duo-act als intermezzo’s doorheen de avond met een fantastische zangeres? Bij bedrijfs-animatie bent u aan het juiste adres.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen met u de beste formule naar uw wensen kunnen bespreken

intermezzo DUNJA & KANZA

Muzikaal intermezzo

Dunja Mees, zangeres en finaliste in The Voice van Vlaanderen 2014, brengt samen met multi-instrumentalist Kanza Mees prachtige covers op eigen originele wijze. Meer dan 10 instrumenten en zang worden gecombineerd dankzij loop apparatuur en electronica in een live-performance die soul en passie ademt!

Deze act is ideaal als korte intermezzo’s tussen de verschillende officiële gedeelten van een event. 
Maar kan even goed dienen als achtergrondmuziek op uw receptie.

Duur: 
4 min – 10 min (muzikale intermezzo’s)
2 x 50 min (muziek tijdens receptie)

Prijzen op aanvraag.

ALLROUND SOLO MUZIKANT

Muzikaal intermezzo

Kanza Mees combineert meer dan 10 instrumenten dankzij loop apparatuur en electronica om zo een muzikaal mystieke sfeer neer te zetten op het podium. De stijl kan verwoord worden als een eclectische mix van etnische stijlen met een hedendaagse interpretatie. Ideaal als sfeervolle onhaalact of als achtergrond tijdens uw receptie wanneer u op zoek bent naar net dat ietsje anders.

Duur:
Onthaalact : Max 2u doorlopend
Op receptie : 45 tot 75 minuten

Prijzen op aanvraag.